1.

Association of fast food intake and high-grade brain tumors: Primary evidence among a subset of Iranian patients

دوره 2، شماره 1، تابستان 2019، صفحه 42-45
Fatemeh Karami؛ Marjan Ghodsi؛ Mohammad Shahmohammadi

2.

Evaluation of Fatty Acid Composition of Oil Extracted from Nine Varieties of Sunflower Seed

دوره 04، JFBT(Vol.4 - No.1)، بهار 2014، صفحه 65-68
N. Amini؛ M. Jamali Kermanshahi؛ P. Mahasti

3.

Evaluation of Physicochemical Properties of Nettle Leaf Oil

دوره 05، شماره 1، بهار 2015، صفحه 77-86
S. Kamyab؛ A. Zamani؛ P. Mahasti؛ M. Zojaji

4.

The Effect of Different Solvent Systems on Some Chemical Properties of Pistachio Nut Oil Contaminated with Aflatoxin

دوره 05، شماره 1، بهار 2015، صفحه 1-13
N. Ahmadi Kamazani؛ S. A. Mortazavi؛ M. Ebrahimi Tajabadi؛ , M. Hasani؛ M. Ghotbi

5.

ترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد

دوره 12، تابستان 94، تابستان 1394، صفحه 77-84
زهرا پیراوی ونک؛ شبنم پورفلاطون


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.