1.

An evaluation of stress impacts on survival of probiotic bacteria in yogurt

دوره 4، شماره 4، اسفند 2021، صفحه 1-6
Noushin Mohajeri؛ Payman Mahasti Shotorbani؛ Afshin Akhondzadeh Basti؛ Zhaleh Khoshkhoo؛ Ali Khanjari

2.

The effect of coating with chitosan containing cumin essential oil on the quality and shelf life of chicken fillets

دوره 5، شماره 4، اسفند 2022، صفحه 20-26
Leila Aghababaei؛ Maryam Hasani؛ Payman Mahasti؛ Hassan Hamedi

3.

Use of edible coating of alginate enriched with nettle extract to enhance the shelf life of rainbow trout fillet

دوره 5، شماره 3، آذر 2022، صفحه 30-36
Maliheh Zarandi؛ Maryam Hasani؛ Payman Mahasti؛ Hassan Hamedi


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب