1.

بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپ‌فروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

دوره 17، بهار 99، فروردین 1399، صفحه 69-80
محمد اسماعیل نصرآبادی؛ حماد نوری توپکانلو؛ الهام آزادفر؛ زهره قاضی

2.

بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه

دوره 18، تابستان 1400، تیر 1400، صفحه 103-112
محمداسماعیل نصرآبادی؛ سحر گلچین؛ الهام آزادفر؛ حماد نوری توپکانلو

3.

تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ

دوره 19، زمستان 1400، دی 1400، صفحه 55-66
الهام آزادفر؛ زهره بهرامی؛ مهنیا شریفی؛ رمضانعلی جبله


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب