1.

اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata)

دوره 18، تابستان 1400، تیر 1400، صفحه 33-40
نوشین فرهادیه؛ اورنگ عیوض زاده؛ بابک غیاثی طرزی

2.

ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 43-52
فاطمه کلاته سیفری؛ مهرداد قوامی؛ بابک غیاثی طرزی

3.

ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف

دوره 07، بهار 1389، فروردین 1389
وحیده مرادی؛ بابک غیاثی طرزی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ رضا عزیزی نژاد

4.

استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال‌های مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 09، زمستان 1390، دی 1390
فاطمه بهرامیان؛ بابک غیاثی طرزی؛ سهیلا یغمایی؛ علیرضا باهنر

5.

بررسی اثر آنتی‏اکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان

دوره 10، زمستان 1391، دی 1391
علیرضا بصیری؛ فاطمه‏السادات تهامی؛ بابک غیاثی طرزی؛ پیمان مهستی

6.

بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت

دوره 19، زمستان 1400، دی 1400، صفحه 91-101
فاطمه بائی؛ بابک غیاثی طرزی

7.

بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن‌های جدا کننده از قالب

دوره 18، بهار 1400، فروردین 1400، صفحه 21-34
مهرناز غربا؛ بابک غیاثی طرزی؛ مهرداد قوامی

8.

بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM

دوره 07، تابستان 1389، تیر 1389
بابک غیاثی طرزی؛ هاله حدائق؛ علیرضا بصیری؛ سارا خداخانی

9.

بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف

دوره 17، پاییز 99، مهر 1399، صفحه 5-18
مهرناز سرپرست؛ بابک غیاثی طرزی

10.

بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب

دوره 10، تابستان 92، تیر 1392
بابک غیاثی طرزی؛ محمد علی خسروی زنجانی؛ انوشه شریفان؛ حسین باخدا؛ نیما محمدی

11.

بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران

دوره 09، تابستان 1391، تیر 1391
سید ضیاءالدین حسینی مظهری؛ منیر کبریتی؛ بابک غیاثی طرزی؛ عباس گرامی؛ چنگیز اسفندیاری

12.

بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد

دوره 17، بهار 99، فروردین 1399، صفحه 99-111
شنتیا فخاری؛ بابک غیاثی طرزی

13.

تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب

دوره 19، زمستان 1400، دی 1400، صفحه 29-44
مرضیه جرنگی؛ فرزانه عبدالملکی؛ بابک غیاثی طرزی

14.

تأثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری

دوره 08، بهار 1390، فروردین 1390
بابک غیاثی طرزی؛ سید میثم قریشی راد؛ بابک قنبرزاده

15.

تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا

دوره 10، بهار 92، اردیبهشت 1391
حمید عزت پناه؛ ونوس نظربخش؛ محمد هادی گیویان راد؛ مسعود مشهدی اکبر بوجار؛ بابک غیاثی طرزی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب