1.

ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا

دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 13-24
الناز زینال زاده؛ مریم میزانی؛ محمد چمنی؛ عباس گرامی

2.

بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی

دوره 07، بهار 1389، فروردین 1389
مهرداد قوامی؛ اورنگ عیوض زاده؛ محمد چمنی؛ سیدمهدی سیدین

3.

تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس

دوره 07، تابستان 1389، تیر 1389
مریم میزانی؛ الناز زینال زاده؛ عباس گرامی؛ محمد چمنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب