1.

استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک

دوره 19، تابستان 1401، تیر 1401، صفحه 39-50
یاسمین فیاض؛ مسعود هنرور

2.

امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه

دوره 20، پاییز 1402، مهر 1402، صفحه 101-109
سیده بهاره میرپوریان؛ مسعود هنرور؛ نرگس مورکی

3.

بررسی امکان اندازه‌گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه‌ای به روش DFT

دوره 16، بهار 98، فروردین 1398، صفحه 25-32
پرستو مسگران کریمی؛ مسعود هنرور

4.

بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری

دوره 11، پاییز 93، مهر 1393، صفحه 23-32
مسعود هنرور؛ فاطمه سید سجادی؛ احمد کلباسی اشتری؛ کامبیز لاریجانی؛ بابک دلخوش؛ پرنیان متقیان

5.

بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل

دوره 12، بهار 94، فروردین 1394، صفحه 49-62
محمد عرفان بهرامی؛ مسعود هنرور

6.

تاثیر جایگزینی غلظت‌های مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی

دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 45-58
مسعود هنرور؛ زهرا فرهادیان

7.

تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران

دوره 14، بهار 96، فروردین 1396، صفحه 49-62
محمد عرفان بهرامی؛ مسعود هنرور

8.

شناسایی ترکیبات شیمیایی و مقدار کربوهیدرات های محلول در مان شکر تیغال (Trehala manna)

دوره 19، پاییز 1401، مهر 1401، صفحه 27-34
فرزانه دریکوند؛ مهرداد قوامی؛ مصطفی قنادیان؛ مسعود هنرور

9.

مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات

دوره 20، تابستان 1402، تیر 1402، صفحه 45-64
نسیم گلستانه زاده؛ مسعود هنرور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب