1.

بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ

دوره 19، بهار 1401، اردیبهشت 1401، صفحه 101-116
محسن میلانی؛ علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی

2.

بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان

دوره 19، بهار 1401، اردیبهشت 1401، صفحه 15-36
سمیه اخلی؛ حبیب الله میرزایی؛ سید ابراهیم حسینی

3.

بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس

دوره 18، بهار 1400، فروردین 1400، صفحه 47-60
مطهره سادات امیری؛ سید ابراهیم حسینی؛ بابک خیام باشی؛ غلامحسن اسدی

4.

تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال

دوره 20، پاییز 1402، مهر 1402، صفحه 49-66
سپیده سلیمانفلاح؛ ژاله خوشخو؛ سید ابراهیم حسینی؛ محمد حسین عزیزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب