تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,277,314 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,930,761 |
1. | بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ | |
دوره 19، بهار 1401، اردیبهشت 1401، صفحه 101-116 | ||
محسن میلانی؛ علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی | ||
2. | بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان | |
دوره 19، بهار 1401، اردیبهشت 1401، صفحه 15-36 | ||
سمیه اخلی؛ حبیب الله میرزایی؛ سید ابراهیم حسینی | ||
3. | بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس | |
دوره 18، بهار 1400، فروردین 1400، صفحه 47-60 | ||
مطهره سادات امیری؛ سید ابراهیم حسینی؛ بابک خیام باشی؛ غلامحسن اسدی | ||
4. | تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال | |
دوره 20، پاییز 1402، مهر 1402، صفحه 49-66 | ||
سپیده سلیمانفلاح؛ ژاله خوشخو؛ سید ابراهیم حسینی؛ محمد حسین عزیزی | ||