1.

بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی

دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 79-88
معصومه مالمیر؛ بابک غیاثی طرزی؛ غلامحسن اسدی؛ حسین میرسعیدقاضی؛ بابک دلخوش

2.

تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب

دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 81-95
بهرام پاشازاده؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ حسن حاج نجاری؛ فروغ شواخی؛ غلامحسن اسدی

3.

سینتیک انتقال جرم خشک‌کردن ترکیبی مادون ‌قرمز- هوای داغ کدو حلوایی

دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 5-16
سید حسین حسینی قابوس؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ غلامحسن اسدی؛ مهران اعلمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب