1.

بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیله‌های مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ

دوره 21، زمستان 1402، دی 1402
فاطمه کشاورزیان؛ حبیب اله میرزایی؛ محمود سلطانی فیروز؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مجید خانعلی؛ حسینعلی تاش شمس آبادی

2.

تاثیر نوع پیش‌تیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)

دوره 20، تابستان 1402، تیر 1402، صفحه 29-44
آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

3.

کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن

دوره 16، تابستان 98، تیر 1398، صفحه 27-36
آزاده رنجبر ندامانی؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب