1.

بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو‌کریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری‌بیوتیک

دوره 18، زمستان 99، دی 1399، صفحه 71-82
پریا عزیزی؛ لیلا ناطقی

2.

بررسی امکان تولید دوغ کم‌سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم

دوره 18، بهار 1400، فروردین 1400، صفحه 109-120
سمانه سمائی؛ لیلا ناطقی؛ شیلا برنجی

3.

بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا

دوره 20، تابستان 1402، تیر 1402، صفحه 101-118
محمد مسجدی؛ لیلا ناطقی؛ فاطمه کاویان

4.

بهینه‌سازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئه‌ورا

دوره 18، پاییز 1400، مهر 1400، صفحه 95-114
لیلا ناطقی

5.

تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری

دوره 20، زمستان 1401، دی 1401، صفحه 95-112
علیرضا شهاب لواسانی؛ محدثه زندی؛ لیلا ناطقی

6.

تاثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمه‌ای سفید

دوره 20، زمستان 1401، دی 1401، صفحه 49-69
پیمان رجایی؛ لیلا ناطقی؛ فاطمه زارعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب