1.

ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا

دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 13-24
الناز زینال زاده؛ مریم میزانی؛ محمد چمنی؛ عباس گرامی

2.

بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 17-26
نادیا شکرانه؛ مریم میزانی؛ سید ابراهیم حسینی؛ عسگر فرحناکی؛ عباس گرامی

3.

بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بسته‌بندی به درون آن

دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 5-14
فاطمه ودائی؛ مریم میزانی؛ مسعود مشهدی بوجار؛ عباس گرامی

4.

بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز

دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 21-31
مریم اصلان زاده؛ مریم میزانی؛ عباس گرامی؛ مزدک علیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب