1.

بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 55-62
عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی

2.

بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته

دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 31-43
یحیی مقصودلو؛ عاطفه مقصود لو؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی

3.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی

دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 49-57
علی اکبر کشاورز هدایتی؛ مهران اعلمی؛ علی معتمد زادگان؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ سهیل امیری

4.

بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 35-44
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

5.

کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن

دوره 16، تابستان 98، تیر 1398، صفحه 27-36
آزاده رنجبر ندامانی؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب