1.

Development of a New Model to Estimate the Technical Quality of Sugar Beet in the Semi – Arid Climate

دوره 04، JFBT(Vol.4 - No.1)، فروردین 2014، صفحه 49-52
M. Honarvar؛ I. Alimoradi

2.

Evaluation of the Antioxidant Activity of Massecuit III in Pasteurized Chocolate Milk Formulation

دوره 06، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 41-48
E. Afrasiabi؛ M. Honarvar؛ M. Mizani

3.

Measurement of Morphological Characteristics of Raw Cane Sugar Crystals Using Digital Image Analysis

دوره 05، شماره 2، آذر 2015، صفحه 11-18
M.E. Bahrami؛ M. Honarvar

4.

Optimized Purification of Free Amino Acids from Molasses by Nanofiltration Membrane

دوره 13، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 1-22
M. Varaee؛ M. Honarvar؛ M. H. Eikani؛ M. R. Omidkhah؛ N. Mooraki

5.

Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation

دوره 13، شماره 3، مهر 2023، صفحه 1-17
soheila kamyab؛ Maryam Gharachorloo؛ Masoud Honarvar؛ Mehrdad Ghavami

6.

The evaluation of amino acid profiles in sugar beet industry

دوره 12، شماره 4، دی 2022، صفحه 35-40
F. Sahraei؛ M. Honarvar


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب