1.

بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 107-120
علیرضا حاصلی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی؛ پیمان رجایی؛ بهروز اکبری آدرگانی

2.

تاثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمه‌ای سفید

دوره 20، زمستان 1401، دی 1401، صفحه 49-69
پیمان رجایی؛ لیلا ناطقی؛ فاطمه زارعی

3.

مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ

دوره 16، تابستان 98، تیر 1398، صفحه 45-58
زهرا قلعه موسیانی؛ رضوان پوراحمد؛ پیمان رجایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب