1.

بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 55-62
عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی

2.

بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 35-44
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

3.

تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA)

دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 15-28
امیر طاهریان؛ مهشید رهبری؛ علیرضا صادقی ماهونک

4.

تولید امولسیون‌های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به‌کارگیری روش سطح پاسخ

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 55-68
آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر

5.

تولید و بررسی فعالیت شلاته‌کنندگی و قدرت احیاء‌کنندگی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا

دوره 13، زمستان 94، دی 1394، صفحه 65-74
مائده اعتمادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب