تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,475 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,233,902 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,867,781 |
1. | بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی | |
دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 55-62 | ||
عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی | ||
2. | بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ | |
دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 35-44 | ||
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی | ||
3. | تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA) | |
دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 15-28 | ||
امیر طاهریان؛ مهشید رهبری؛ علیرضا صادقی ماهونک | ||
4. | تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ | |
دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 55-68 | ||
آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر | ||
5. | تولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا | |
دوره 13، زمستان 94، دی 1394، صفحه 65-74 | ||
مائده اعتمادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو | ||