1.

اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 5-16
عاکفه ضامنی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ فخرالدین صالحی

2.

بررسی اثر روش‌های خشک کردن بر ویژگی‌های صمغ دانه بالنگو

دوره 13، زمستان 94، دی 1394، صفحه 97-107
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

3.

بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 47-54
سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب اله میرزایی

4.

تولید امولسیون‌های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به‌کارگیری روش سطح پاسخ

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 55-68
آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر

5.

سینتیک انتقال جرم خشک‌کردن ترکیبی مادون ‌قرمز- هوای داغ کدو حلوایی

دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 5-16
سید حسین حسینی قابوس؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ غلامحسن اسدی؛ مهران اعلمی

6.

مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 95-103
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حدیثه زند رجبی

7.

مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 65-76
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب اله میرزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب