1.

اثرات ضدجهشی و ضدسرطانی عصار ههای آبی، اتانولی و متانولی بخ شهای رویشی و زایشی گیاه مرزنگوش (Origanum vulgare L.)

دوره 1، 2(پیاپی 2 پاییز 1387)، مهر 1387، صفحه 9-12
احمد مجد؛ صدیقه مهرابیان؛ سعیده سعادت

2.

اثر شوری و پتاسیم بر تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 1، 2(پیاپی 2 پاییز 1387)، مهر 1387، صفحه 39-48
فرزاد الانی؛ حمید فهیمی؛ احمد مجد؛ سارا سعادتمند؛ مهدی گراوندی

3.

بررسی اثرات ضد میکربی عصاره حلال‏های آلی دو گونه از هپاتیک و یک گونه از خزه

دوره 1، 3(پیاپی3 زمستان 1387)، دی 1387، صفحه 23-32
احمد مجد؛ سارا مهران‎فر؛ صدیقه مهرابیان؛ سعید شیرزادیان

4.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضد جهشی میوه نارس (غوره) و میوه رسیده انگور شاهانی (Vitis vinifera L. (Shahani grape

دوره 2، 3(پیاپی7 زمستان 1388)، دی 1388، صفحه 1-8
پریسا صفاری؛ صدیقه مهرابیان؛ احمد مجد؛ پریسا جنوبی

5.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدسرطانی عصاره متانولی گیاه نسترن وحشی (Rosa canina L.)

دوره 2، 2 (پیاپی 6 پاییز1388)، مهر 1388، صفحه 23-29
هانیه فرجی جلالی؛ احمد مجد؛ صدیقه مهرابیان؛ طاهر نژاد ستاری

6.

بررسی خواص ضد باکتریایی اسانس و عصاره سرخس پرسیاوشL. Adiantum capillus-veneris

دوره 1، 3(پیاپی3 زمستان 1387)، دی 1387، صفحه 41-46
گلناز تجدد؛ احمد مجد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب