1.

بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی

دوره 7، شماره 2(پیاپی 29)، شهریور 1389، صفحه 255-264
کامران جعفرزاده خالدی؛ مهزاد آقازاده مشگی؛ انوشه شریفان؛ کامبیز لاریجانی

2.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی(Mentha piperita)

دوره 7، شماره 4(پیاپی 31)، دی 1389، صفحه 355-364
رضا کاظم الوندی؛ انوشه شریفان؛ مهزاد آقازاد همشگی

3.

تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی

دوره 16، شماره3، آذر 1398، صفحه 2859-2876
لیلا خوشبوی لاهیجانی؛ حامد اهری؛ انوشه شریفان

4.

مقایسه اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و رزماری بر باکتری باسیلوس کواگولانس در سس کچاپ پروبیوتیک

دوره 16، شماره2، شهریور 1398، صفحه 2799-2806
مینا آذری‌جوقان؛ انوشه شریفان؛ حامد اهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب