تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,284,898 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,937,342 |
1. | بررسی اثر اسانس رزماری بر روی روند رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی | |
دوره 7، شماره 2(پیاپی 29)، شهریور 1389، صفحه 255-264 | ||
کامران جعفرزاده خالدی؛ مهزاد آقازاده مشگی؛ انوشه شریفان؛ کامبیز لاریجانی | ||
2. | بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی(Mentha piperita) | |
دوره 7، شماره 4(پیاپی 31)، دی 1389، صفحه 355-364 | ||
رضا کاظم الوندی؛ انوشه شریفان؛ مهزاد آقازاد همشگی | ||
3. | تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی | |
دوره 16، شماره3، آذر 1398، صفحه 2859-2876 | ||
لیلا خوشبوی لاهیجانی؛ حامد اهری؛ انوشه شریفان | ||
4. | مقایسه اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و رزماری بر باکتری باسیلوس کواگولانس در سس کچاپ پروبیوتیک | |
دوره 16، شماره2، شهریور 1398، صفحه 2799-2806 | ||
مینا آذریجوقان؛ انوشه شریفان؛ حامد اهری | ||