1.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران

دوره 20، پاییز 1402، مهر 1402، صفحه 35-48
بهجت داودی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی؛ راضیه نیازمند؛ رمضان رضائیان

2.

سینتیک انتقال جرم خشک‌کردن ترکیبی مادون ‌قرمز- هوای داغ کدو حلوایی

دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 5-16
سید حسین حسینی قابوس؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ غلامحسن اسدی؛ مهران اعلمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب