1.

An Investigation into Possible Sources and Health Risks of Phthalic Acid Esters in the Iranian Laminated Flexible Films

دوره 09، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 1-10
M. Mizani؛ F. Rasouli Ghahroudi؛ A. Zulfiqar؛ A. R. Milaninejad؛ H. Khanlarloo

2.

Evaluation of the Antioxidant Activity of Massecuit III in Pasteurized Chocolate Milk Formulation

دوره 06، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 41-48
E. Afrasiabi؛ M. Honarvar؛ M. Mizani

3.

Physical Interactions between Tomato and Dried Carrot Pomace Components in a Novel Ketchup Formulation

دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 27-34
M. Khaki؛ M. Mizani؛ M. Alimi

4.

Production of a Safe and Efficient Antioxidant-Rich Extract from Sweet Orange (Citrus sinensiscv Shahsavari) Peel

دوره 07، شماره 2، مهر 2017، صفحه 49-56
F. Rasouli Ghahroudi؛ M. Mizani؛ K. Rezaei؛ M. Bameni Moghadam

5.

The Effect of Different Deheating Processes on Residual Myrosinase Activity, Antimicrobial Properties and Total Phenolic Contents of Yellow Mustard (Sinapis alba)

دوره 06، شماره 2، مهر 2016، صفحه 1-12
M. Mizani؛ M. Yousefi؛ S. Rasouli؛ A. Sharifan؛ M. Bamani Moghaddam


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب