1.

بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 47-54
سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب اله میرزایی

2.

مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 65-76
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب اله میرزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب