1.

Color Changes Kinetics and Heat Transfer during Deep Fat Frying of Garlic Slice

دوره 09، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 45-52
F. Salehi؛ S. H. Hosseini Ghaboos

2.

Influence of Frying Conditions and Wild Sage Seed Mucilage Coating on the Physical Properties and Oil Uptake of Zucchini Slices during Deep-Fat Frying

دوره 12، شماره 2، تیر 2022، صفحه 15-22
F. Salehi؛ A. Haseli؛ A. Roustaei

3.

Influence of Guar Gum on Texture Profile Analysis and Stress Relaxation Characteristics of Carrot Sponge Cake

دوره 11، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 1-10
F. Salehi؛ M. Kashaninejad

4.

Prediction of Methyl Salicylate Effects on Pomegranate Fruit Quality and Chilling Injuries using Adaptive Neuro-Fuzzy Inference System and Artificial Neural Network

دوره 09، شماره 2، مهر 2019، صفحه 29-40
M. Sayyari؛ F. Salehi؛ D. Valero

5.

Rheological and Physicochemical Properties of Honeys as a Function of Temperature, Concentration and Moisture Content

دوره 07، شماره 2، مهر 2017، صفحه 35-48
M. Ramzi؛ M. Kashaninejad؛ F. Salehi؛ A. R. Sadeghi Mahoonak؛ M. A. Razavi

6.

The Effect of Gum Based Edible Coating on the Infrared Drying Performance of Apricot Slices

دوره 11، شماره 2، مهر 2021، صفحه 1-10
M. Satorabi؛ F. Salehi؛ M. Rasouli

7.

The Effect of Quince Powder on Rheological Properties of Batter and Physico-Chemical and Sensory Properties of Sponge Cake

دوره 07، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 1-8
F. Salehi؛ M. Kashaninejad

8.

The Effect of Thermal Treatments on the Rheological Behavior of Basil Seed (Ocimum basilicum) and Balangu Seed (Lallemantia royleana) Gums

دوره 08، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 35-46
F. Salehi؛ M. Kashaninejad

9.

The Effects of Wild Sage Seed Gum (Salvia macrosiphon) on the Rheological Properties of Batter and Quality of Sponge Cakes

دوره 08، شماره 2، مهر 2018، صفحه 41-48
F. Salehi؛ S. Amin Ekhlas


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب