1.

Effective Parameters in Hot Air Drying Process on Qualitative Properties of Grapefruit (Citrus paradise L.) and Selection of a Suitable Mathematical Thin-Layer Drying Model

دوره 11، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 69-80
Z. Moezzi؛ S. Movahhed؛ H. Ahmadi Chenarbon

2.

Effect of Inulin and Resistant Starch on Some of Qualitative Properties of Baguette Bread

دوره 10، Issue 2، مهر 2020، صفحه 19-28
R. Moghaddasi؛ S. Movahhed؛ H. Ahmadi Chenarbon

3.

Effects of Carboxymethyl Cellulose, Pectin and Guar on Dough Rheology and Quality of Toast Breads

دوره 12، شماره 3، مهر 2022، صفحه 67-77
E. Karbala’e Husseina؛ S. Movahhed؛ A.R. Shahab Lavasani

4.

Improving Effects of Lactic Acid, Ascorbic Acid, and Azodicarbonamide on the Qualitative Properties of Sangak Bread

دوره 11، شماره 2، مهر 2021، صفحه 107-113
S. Zeidvand؛ S. Movahhed

5.

Physicochemical and Rheological Properties of Toast Bread Baked by Yeast–Salt Method

دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 69-78
M. Karamirad؛ S. Movahhed؛ A.R. Shahab Lavasani

6.

Production of Lavash Bread by Yeast – Salt Method and Determining the Rheological Properties of Its Dough

دوره 08، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 29-34
S. Movahhed؛ H. Ahmadi Chenarbon؛ Gh. Rooshenas


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب