1.

Comparative Study of Polyethylene and Polyamide Packaging Containing Silver Nanoparticles in Reduction of Meat Products (Mince Meat) Microbial Load

دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 87-102
M. Abbasi؛ H. Ahari؛ M. Tabari

2.

Study of Antimicrobial Properties of Nano Chitosan with Marjoram Essential Oil in Increasing the Shelf-Life of Shrimp (Nephropidae) at Refrigerated Temperature

دوره 11، شماره 2، مهر 2021، صفحه 85-98
Z. Saeidi؛ H. Ahari؛ S.A.A. Anvar

3.

Synthesis and Characterization of Silver Nanocomposite as a Food Packaging

دوره 09، شماره 2، مهر 2019، صفحه 73-82
M. Pooyamanesh؛ H. Ahari؛ A. A. Anvar؛ G. Karim

4.

The Inoculation Effect of Arum conophalloides on Salmonella typhimurium Bacteria Using an Antibacterial Approach at Different Temperatures, Time Intervals, and Extract Concentrations

دوره 08، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 65-74
M. Razani؛ H. Ahari؛ A. A. Anvar؛ V. Razavilar

5.

Use of Real-Time PCR and High-Resolution Melting Analysis for Detection and Discrimination of Salmonella typhimurium and Salmonella enteritidis in Contaminated Raw-Egg Samples

دوره 11، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 59-68
H. Ahari؛ B. Fahimi؛ N. Sheikhi؛ A.A. Anvar؛ S. Paidari


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب