1.

ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند

دوره 17، پاییز 99، مهر 1399، صفحه 67-78
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان موحد؛ فریده صالحی پور؛ غلامعلی گلی موحد

2.

تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم

دوره 17، زمستان 98، دی 1398، صفحه 5-14
الناز میلانی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مرتضی جعفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب