تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,272,191 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,925,645 |
1. | اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی سینه مرغ جوجهکبابی طی نگهداری در یخچال | |
دوره 16، بهار 98، فروردین 1398، صفحه 89-104 | ||
فریبا محمدی؛ محمدرضا خانی | ||
2. | افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون | |
دوره 12، شماره 1(پیاپی 48)، فروردین 1394، صفحه 1549-1560 | ||
سیما مرادی؛ عباسعلی مطلبی؛ سیدامیرعلی انوار؛ حامد اهری؛ حامد بهشتی هاشیرازی؛ نور دهر رکنی؛ نکیسا سهرابی حقدوست؛ علیرضا مختاری؛ سوگند وحید؛ هدی رحمان نیا؛ نیوشا علیمحمدی | ||
3. | بررسی اثر فیلمهای حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی | |
دوره 10، پاییز 92، مهر 1392، صفحه 65-72 | ||
سیده فاطمه پیرو موسوی؛ امیر حیدری نسب؛ حسن هاشمی پور رفسنجانی؛ علی اصغر رجبعلی پور چشمه گز | ||
4. | تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی | |
دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 31-42 | ||
سعیده ابراهیمی اصل؛ علی سلطلنی چپه زاد؛ افشین جوادی | ||