1.

اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی سینه مرغ جوجه‌کبابی طی نگهداری در یخچال

دوره 16، بهار 98، فروردین 1398، صفحه 89-104
فریبا محمدی؛ محمدرضا خانی

2.

افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون

دوره 12، شماره 1(پیاپی 48)، فروردین 1394، صفحه 1549-1560
سیما مرادی؛ عباسعلی مطلبی؛ سیدامیرعلی انوار؛ حامد اهری؛ حامد بهشتی هاشیرازی؛ نور دهر رکنی؛ نکیسا سهرابی حقدوست؛ علیرضا مختاری؛ سوگند وحید؛ هدی رحمان نیا؛ نیوشا علیمحمدی

3.

بررسی اثر فیلم‌های حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی

دوره 10، پاییز 92، مهر 1392، صفحه 65-72
سیده فاطمه پیرو موسوی؛ امیر حیدری نسب؛ حسن هاشمی پور رفسنجانی؛ علی اصغر رجبعلی پور چشمه گز

4.

تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی

دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 31-42
سعیده ابراهیمی اصل؛ علی سلطلنی چپه زاد؛ افشین جوادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب