1.

ارزیابی خاصیت آنتی‌باکتریال لفاف‌های بسته‌بندی نانو نقره اصلاح شده با فتوکاتالیست TiO2 به روی کله پاچه

دوره 15، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 2393-2402
انوشه شریفان، رامین بهشتی زاده، حامداهری*، امیرعلی انوار .

2.

بررسی اثر فیلم‌های حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی

دوره 10، پاییز 92، مهر 1392، صفحه 65-72
سیده فاطمه پیرو موسوی؛ امیر حیدری نسب؛ حسن هاشمی پور رفسنجانی؛ علی اصغر رجبعلی پور چشمه گز

3.

تاثیر مصرف خوراکی نانو سیلور روی بازده تولید، برخی فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی سرم در جوجه گوشتی

دوره 18، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 3543-3554
محمد رحیمی؛ محبوبه طالبی مهردار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب