1.

Comparing the structural and magnetic properties of FePt/MgO/Si and FePt/Ag/Si granular nanolayers

دوره 13، شماره 2، شهریور 2019، صفحه 101-106
M. Sheikhi؛ S. A. Sebt؛ A. Khajehnezhad

2.

Destruction of Amylopectin in the Presence and Absence of TiO2 Nanoparticles

دوره 17، Issue 1 (Spring and Summer 2020) 1 and 2، آبان 2020، صفحه 39-47

3.

Effect of different alcohols, gelatinizing times, calcination and microwave on characteristics of TiO2 nanoparticles synthesized by sol–gel method

دوره 11، شماره 1، خرداد 2017، صفحه 79-86
Mahmoud Bahar؛ Masoud Mozaffari؛ Sahar Esmaeili

4.

Effect of polyethylene glycol and propyltrimethoxysilane on structural and optical properties of zinc oxide nanoparticles synthesized by sol–gel process

دوره 12، شماره 3، آذر 2018، صفحه 159-167
Djahnit Leila؛ López-González Mar؛ Belhadj Fatima؛ Naitbouda Abddelyamine؛ Benosmane Ali؛ Haddaoui Nacereddine

5.

Elemental selenium nanoparticles contributed to changes in primary and secondary metabolism in Lemon balm by affecting gene expression and cellular redox status

دوره 2، شماره 3، مهر 1400، صفحه 32-39
لیلا زرندی میاندوآب؛ زهرا اوراقی اردبیلی

6.

Experimental study of the results of adding alumina nanoparticles on viscosity and thermal conductivity of water and ethanol nanofluids

دوره 17، Issue 1 (Spring and Summer 2020) 1 and 2، آبان 2020، صفحه 49-58

7.

Growth and characterization of TiAlN nanoparticles using low-energy plasma focus device

دوره 13، شماره 3، آذر 2019، صفحه 231-235
Hasan Anousha؛ Eslam Ghareshabani

8.

Influence of chemical properties of liquid environment on the physical characteristics of laser ablation produced tungsten nanostructures

دوره 16، شماره 3، آذر 2022، صفحه 1-13
Zohreh Famili؛ Davoud Dorranian؛ Amir Hossein Sari

9.

Investigating the Performance of Membrane PEEK/PVA Modified with ZnO Nanoparticles in the Permeability and Selectivity of CO2/N2

دوره 19، شماره 1، خرداد 2022، صفحه 29-38
Arezoo Ghadi؛ Ahmad Bahreini؛ Mojtaba Masoumi

10.

Investigation the impact of Ag nanoparticles of orange fruit’s peel, chitosan and silamol treatment on tomato nutritional health content

دوره 4، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 5-9
Saeideh Bagheri؛ Pezhman Moradi؛ Fereshteh Nematolahi؛ Vahid Zarinnia؛ Vahid Abdossi

11.

New Artificial Intelligence Modeling for the Photocatalytic Removal of C.I. Acid Yellow 23 in ‎Wastwater

دوره 9، شماره 2، تیر 2017، صفحه 129-137
F. Ganbary

12.

Removal Studies of Methyl Orange Dye Using Asparagus plant-capped Fe3O4NPs from Aqueous Solutions

دوره 18، شماره 4، اردیبهشت 2022، صفحه 1-18

13.

The Effect of Polylactic Acid Packaging Modified with Clay Nanoparticles on Quality and Shelf life of Mushroom

دوره 08، شماره 2، مهر 2018، صفحه 29-40
P. Rezaee؛ Sh. Shahriari؛ T. Mostaghim

14.

The supplementation of nutrient solution with zinc oxide affected cellular metabolism and transcription pattern in Melissa officinalis

دوره 2، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 25-30
علیرضا ایرانبخش؛ مرجان آصفی

15.

بررسی اثر فیلم‌های حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی

دوره 10، پاییز 92، مهر 1392، صفحه 65-72
سیده فاطمه پیرو موسوی؛ امیر حیدری نسب؛ حسن هاشمی پور رفسنجانی؛ علی اصغر رجبعلی پور چشمه گز

16.

بررسی پارامترهای موثر بر جذب نشاسته از محلول‌‌های آبی با نانوذرات آهن – کیتوزان

دوره 25، شماره 4، تیر 1402، صفحه 91-102
خشایار محمد بیگی؛ امیرحسام حسنی؛ سیده هدی رحمتی؛ امیرحسین جاوید



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب