تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,282,168 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,934,478 |
1. | بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگیهای کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی | |
دوره 16، زمستان 97، دی 1397، صفحه 99-112 | ||
الناز نیک ذات؛ سارا انصاری | ||
2. | بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز | |
دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 21-31 | ||
مریم اصلان زاده؛ مریم میزانی؛ عباس گرامی؛ مزدک علیمی | ||
3. | بررسی ویژگیهای آب خاکستری و روشهای بازیابی آن | |
دوره 21، شماره 12، اسفند 1398، صفحه 89-108 | ||
مسعود رضائی؛ محمد حسین صرافزاده | ||
4. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی | |
دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 49-57 | ||
علی اکبر کشاورز هدایتی؛ مهران اعلمی؛ علی معتمد زادگان؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ سهیل امیری | ||
5. | بهینهسازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی | |
دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 31-44 | ||
شیما یوسفی | ||
6. | تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری | |
دوره 20، زمستان 1401، دی 1401، صفحه 95-112 | ||
علیرضا شهاب لواسانی؛ محدثه زندی؛ لیلا ناطقی | ||
7. | تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA) | |
دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 15-28 | ||
امیر طاهریان؛ مهشید رهبری؛ علیرضا صادقی ماهونک | ||