1.

بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگی‌های کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی

دوره 16، زمستان 97، دی 1397، صفحه 99-112
الناز نیک ذات؛ سارا انصاری

2.

بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز

دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 21-31
مریم اصلان زاده؛ مریم میزانی؛ عباس گرامی؛ مزدک علیمی

3.

بررسی ویژگیهای آب خاکستری و روشهای بازیابی آن

دوره 21، شماره 12، اسفند 1398، صفحه 89-108
مسعود رضائی؛ محمد حسین صرافزاده

4.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی

دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 49-57
علی اکبر کشاورز هدایتی؛ مهران اعلمی؛ علی معتمد زادگان؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ سهیل امیری

5.

بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 31-44
شیما یوسفی

6.

تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری

دوره 20، زمستان 1401، دی 1401، صفحه 95-112
علیرضا شهاب لواسانی؛ محدثه زندی؛ لیلا ناطقی

7.

تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA)

دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 15-28
امیر طاهریان؛ مهشید رهبری؛ علیرضا صادقی ماهونک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب