1.

Rheological, Physical and Sensory Properties of Mayonnaise Formulated with Sesame Oil

دوره 09، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 35-44
R. Pazhvand؛ M. Khavarpour

2.

The Effects of Emulsifiers Application on Characteristics of Mayonnaise

دوره 11، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 93-103
Sh. Dadkhah؛ P. Damanafshan؛ A. Taheri Yeganeh؛ P. Homati

3.

ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز

دوره 11، پاییز 93، مهر 1393، صفحه 17-22
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ فرشته حسینی؛ رضا فرهوش

4.

بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز

دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 21-31
مریم اصلان زاده؛ مریم میزانی؛ عباس گرامی؛ مزدک علیمی

5.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ

دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 103-111
شیواالسادات قضایی؛ مریم میزانی؛ زهرا پیراوی ونک؛ مزدک علیمی

6.

بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد

دوره 17، بهار 99، فروردین 1399، صفحه 99-111
شنتیا فخاری؛ بابک غیاثی طرزی

7.

تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز

دوره 18، زمستان 99، دی 1399، صفحه 49-60
هلیا خاجوی؛ آسیه احمدی دستگردی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب