1.

ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه

دوره 16، بهار 98، فروردین 1398، صفحه 67-78
نوشین نوشیروانی؛ هادی فصیحی؛ الهام نورمحمدی

2.

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اسپیرولینا پلاتنسیس بر روی باکتری وقارچ ها

دوره 3، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 23-28
الناز امیر؛ معصومه شمس کهریزسنگی؛ مریم السادات جلیلی طبایی؛ مریم مرادی

3.

بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته

دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 31-43
یحیی مقصودلو؛ عاطفه مقصود لو؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب