1.

ارزیابی بقاء و خاصیت آنتی‌اکسیدانی زایگوساکارومایسس بیسپوریس (Zygosaccharomyces bisporus KEK 11) و پیکیا اوکسیدنتالیس(Pichia occidentalis KEK 10) جدا شده از کامبوجا

دوره 19، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 3763-3772
سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ مرتضی خمیری؛ سید محمد هادی رضوی نیکو؛ علی مویدی؛ عبدالله اردبیلی؛ محمد قربانی؛ اسماعیل محمودی

2.

بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل

دوره 16، زمستان 97، دی 1397، صفحه 5-20
علی اکبر غلامحسین پور؛ سید محمد باقر هاشمی؛ سیمین شکری

3.

بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 107-120
علیرضا حاصلی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی؛ پیمان رجایی؛ بهروز اکبری آدرگانی

4.

بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها

دوره 19، تابستان 1401، تیر 1401، صفحه 31-38
سپیده خراسانی؛ فاطمه شهدادی

5.

بررسی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری

دوره 16، تابستان 98، تیر 1398، صفحه 73-90
بهاره دهقان؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

6.

بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت

دوره 19، بهار 1401، اردیبهشت 1401، صفحه 5-14
فاطمه سعیدی؛ مسعود هنرور؛ فاطمه شهدادی

7.

بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 5-12
هانیه حاجی کاظمی؛ مهتا میرزایی؛ سعید میردامادی

8.

بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته

دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 31-43
یحیی مقصودلو؛ عاطفه مقصود لو؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی

9.

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ

دوره 15، پاییز 97، مهر 1397، صفحه 45-60
پریا شعبانی؛ بهروز اکبری آدرگانی

10.

تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز

دوره 18، زمستان 99، دی 1399، صفحه 49-60
هلیا خاجوی؛ آسیه احمدی دستگردی

11.

تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی

دوره 18، زمستان 99، دی 1399، صفحه 37-48
زهرا علائی روزبهانی

12.

تاثیر نیکل و اسیدیته بر فعالیت آنتی اکسیدانی، محتوای تام فنولی و فلاونوئیدی جلبک کلادوفورا گلومراتا

دوره 16، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 129-138
زهره صنوبری؛ ناصر جعفری؛ محمد علی ابراهیم زاده

13.

سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتی‏اکسیدانی آن

دوره 19، بهار 1401، اردیبهشت 1401، صفحه 117-127
نسیم خوش لهجه؛ کامبیز لاریجانی؛ الهام پورنامداری؛ فریبا زمانی هرگلانی؛ حمید سعیدیان

14.

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ترکیب‌های زیست‌فعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهره‌گیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره

دوره 12، زمستان 93، دی 1393، صفحه 21-32
سید یوسف پورمیر؛ علیزضا صادقی ماهونک؛ جواد فتاحی مقدم؛ مهران اعلمی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب