1.

Chemical Composition, Antioxidant Activity and Antimicrobial Effect of Rosa damascena Mill. Essential Oil Against Staphylococcus aureus, Escherichia coli and Salmonella typhi

دوره 10، Issue 2، مهر 2020، صفحه 63-74
P. Kheirkhahan؛ M. Ghavami؛ A. Sharifan

2.

Determination Functional Theory Investigation of Polyphenolic Compounds Reactions: NMR study

دوره 8، شماره 1، مرداد 2011، صفحه 67-76
M. Monajjemi؛ A. Eghdami

3.

Eco-Friendly Synthesis of Magnetic Iron Oxide Nanoparticles Using Achillea Nobilis Extract and Evaluation of Their Antioxidant and Antibacterial properties

دوره 12، شماره 2، تیر 2022، صفحه 61-71
S. Mohamad Ebrahimzadeh Sepasgozar؛ Sh. Mohseni؛ B. Feyzizadeh؛ A. Morsali

4.

Effects of Ultrasonic and High-Pressure Homogenization Pretreatment on the Enzymatic Hydrolysis and Antioxidant Activity of Yeast Protein Hydrolysate

دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 15-26
Z.S. Moosavi؛ S. Mirdamadi؛ M. Mirzaei؛ M. Laripoor

5.

Evaluation of the Antioxidant Activity of Massecuit III in Pasteurized Chocolate Milk Formulation

دوره 06، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 41-48
E. Afrasiabi؛ M. Honarvar؛ M. Mizani

6.

Evaluation of the antioxidant activity of Thymus Using Electrochemical Methods and radical scavenging method

دوره 14، شماره 4، فروردین 2018، صفحه 353-360
Amir Yousefi؛ Mohammad Hadi Givianrad؛ Hessam Sepasi Tehrani

7.

Preparation and Investigation of Bioactive Properties of Protein Hydrolysates from Yogurt Whey

دوره 12، شماره 3، مهر 2022، صفحه 1-14
N. Karimi؛ R. Pourahmad؛ S. Taheri؛ O. Eyvazzadeh

8.

Quality assessment of unfermented sausage by partial replacement of sodium nitrite with ethanolic extracts of Rosmarinus officinalis and Berberis vulgaris

دوره 4، شماره 2، تیر 2021، صفحه 35-43
Abdoreza Aghajani؛ Shaghayegh Khorasani؛ Nasrin Choobkar

9.

Sequential Solvent Extraction of Red-Onion (Allium cepa L) Skin: Influence of Solvent Polarity on Antioxidant and Radical Scavenging Activity

دوره 11، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 81-92
S. Mahdian Kouchaksarayi؛ S.M. Vahdat؛ M. Hejazi؛ M. Khavarpour؛ Z. Salimi

10.

The Correlation of Plant Species and Geographical Regions on Biological Component and Antioxidant Potential of Different Honey

دوره 13، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 61-74
M. Nouri

11.

The Effect of Aloe vera Gel and Chitosan as an Oral Coating on the Quality Properties and Shelf Life of Tomato (Solanum lycopersicum) during Storage

دوره 13، شماره 3، مهر 2023، صفحه 19-26
amin imani؛ elham danaee

12.

The Stabilizing Effect of Three Varieties of Crude Mango Seed Kernel Oil on Tallow

دوره 04، JFBT(Vol.4 - No.1)، فروردین 2014، صفحه 31-36
J Jafari؛ M Gharachorloo؛ M. H. Hemmaci

13.

The survival of probiotic Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus acidophilus in synbiotic yogurt enriched with Agave tequilana aqueous extract

دوره 4، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 38-41
Melika Farzaneh؛ Vajiheh Fadaei-Noghani؛ Hassan Gandomi

14.

Use of Alcoholic Extracts of Chicory, Clove and Pomegranate Peel in Production of Functional Ice- cream with Desirable Quality

دوره 11، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 11-20
S. Ghazizadeh؛ R. Pourahmad؛ L. Nateghi

15.

اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris)

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 5-18
صفا فرجی؛ مهتا میرزایی؛ سعید میردامادی

16.

ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه

دوره 16، بهار 98، فروردین 1398، صفحه 67-78
نوشین نوشیروانی؛ هادی فصیحی؛ الهام نورمحمدی

17.

بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل

دوره 16، زمستان 97، دی 1397، صفحه 5-20
علی اکبر غلامحسین پور؛ سید محمد باقر هاشمی؛ سیمین شکری

18.

بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 55-62
عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی

19.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 77-88
راضیه محمدی؛ محمد فاضل؛ الهام خسروی

20.

بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 107-120
علیرضا حاصلی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی؛ پیمان رجایی؛ بهروز اکبری آدرگانی

21.

بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها

دوره 19، تابستان 1401، تیر 1401، صفحه 31-38
سپیده خراسانی؛ فاطمه شهدادی

22.

بررسی ترکیبات و فعالیت آنتی‏اکسیدانی در میوه تمشک برگ نارونی (Rubus anatolicus Focke.) در طی رسیدن

دوره 2، 1(پیاپی 5 تابستان 1388)، تیر 1388، صفحه 25-35
مه لقا قربانلی؛ آرین ساطعی؛ فصیحه لیوانی

23.

بررسی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری

دوره 16، تابستان 98، تیر 1398، صفحه 73-90
بهاره دهقان؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

24.

بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت

دوره 19، بهار 1401، اردیبهشت 1401، صفحه 5-14
فاطمه سعیدی؛ مسعود هنرور؛ فاطمه شهدادی

25.

بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 5-12
هانیه حاجی کاظمی؛ مهتا میرزایی؛ سعید میردامادی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب