1.

Evaluation of Using Salep and Chitosan Hydrocolloid as Stabilizers and Fat Replacer in Physicochemical and Rheological Features of Low-Fat Mayonnaise

دوره 09، شماره 2، مهر 2019، صفحه 63-72
M. Askari؛ T. Mostaghim

2.

Investigation the impact of Ag nanoparticles of orange fruit’s peel, chitosan and silamol treatment on tomato nutritional health content

دوره 4، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 5-9
Saeideh Bagheri؛ Pezhman Moradi؛ Fereshteh Nematolahi؛ Vahid Zarinnia؛ Vahid Abdossi

3.

Nano-Encapsulation of Lemon Essential Oil Approach to Reducing the Oxidation Process in Fish Burger during Refrigerated Storage

دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 35-46
Sh. Hasani؛ S.M. Ojagh؛ M. Ghorbani؛ M. Hasani

4.

Shelf Life Extension of Package’s Using Cupper/(Biopolymer nanocomposite) Produced by One-Step Process

دوره 08، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 47-58
S. Ebrahimiasl؛ S. A. Younesi

5.

The Effect of Aloe vera Gel and Chitosan as an Oral Coating on the Quality Properties and Shelf Life of Tomato (Solanum lycopersicum) during Storage

دوره 13، شماره 3، مهر 2023، صفحه 19-26
amin imani؛ elham danaee

6.

The effect of edible coating of chitosan and Baneh Gum (Pistacia atlantica) containing propolis extract and ginger nanoemulsion (Zingiber officinale) on quality of fresh salmon

دوره 5، شماره 2، شهریور 2022، صفحه 7-14
Reihaneh Jahangiri؛ Hassan Hamedi؛ Hamed Ahari

7.

The Use of Chitosan and Whey Protein Isolate Edible Films Incorporated with Zataria multiflora Boiss. Essential Oil as an Active Packaging Ingredient Against Some Common Foodborne Bacteri

دوره 07، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 41-48
S. Shoja Gharehbagh؛ A. Khanjari؛ M. Yeganmohammadi Davaji؛ A. Akhondzadeh Basti

8.

ارزیابی ویژگی های داربست کیتوزانی سنتز شده به روش آنزیمی و کارایی آن جهت لود کردن سلول‌های فیبروبلاست نئوناتال

دوره 2، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 1-7
اکرم فدوی؛ رحیم احمدی؛ سپیده شهباز گهروئی؛ مریم حسن نسب

9.

بررسی اثر فلاونویید کوئرستین کپسوله شده در نانوذرات کیتوزان بر سمیت سلولی، آپوپتوزیس و رشد رده سلولی K562

دوره 20، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 4131-4140
روح الله کامیابی؛ علیرضا جهاندیده؛ نگار پناهی؛ صمد محمدنژاد

10.

بررسی پارامترهای موثر بر جذب نشاسته از محلول‌‌های آبی با نانوذرات آهن – کیتوزان

دوره 25، شماره 4، تیر 1402، صفحه 91-102
خشایار محمد بیگی؛ امیرحسام حسنی؛ سیده هدی رحمتی؛ امیرحسین جاوید

11.

بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته

دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 31-43
یحیی مقصودلو؛ عاطفه مقصود لو؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی

12.

تأثیر پوشش کیتوزان همراه با اسانس باریجه (Ferula gummosa Boiss) بر خواص کیفی سینه مرغ

دوره 21، زمستان 1402، دی 1402
آرمان بیاتی کلیمانی

13.

تهیه کیتوزان با کیتین های تولیدی از میگو با استفاده از دو اسید متفاوت و تعیین درجه استیلاسیون با استفاده از طیف ftir

دوره 17، شماره 2، تیر 1398، صفحه 91-97
معصومه کردی؛ ناصر فرخی

14.

حذف فلز سنگین روی از فاضلاب با استفاده از نانوکامپوزیت طبیعی کیتوسان/ اکسید گرافن استخراج شده از ضایعات میگو

دوره 23، شماره 4، تیر 1400، صفحه 143-155
ملیحه امینی؛ آتنا نعیمی؛ ملیکا رحیمی

15.

مطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها

دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 5-22
زهرا بدیعی؛ سید علی یاسینی اردکانی؛ محمد میرجلیلی

16.

مقایسه جاذب های معدنی و آلی بر پایه پلیمر زیست سازگار درحذف کدورت آب

دوره 23، شماره 10، دی 1400، صفحه 47-60
مریم خائف؛ افشار علی حسینی؛ سیدامین میر محمدی؛ فرهاد امانی زاده فینی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب