1.

Blending of Milkfat with Refined Palm Oil and its Fractions: Impact on Physicochemical Properties and Fatty Acid Profile

دوره 10، Issue 2، مهر 2020، صفحه 29-38
S. Khorsandmanesh؛ M. Gharachorloo؛ M. Bahmaie؛ A. Zand Moghaddam؛ R. Azizinezhad

2.

Evaluation of Physicochemical Properties of Nettle Leaf Oil

دوره 05، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 77-86
S. Kamyab؛ A. Zamani؛ P. Mahasti؛ M. Zojaji

3.

Physicochemical Properties of a Frolic Ionic Liquid: Ethylammonium Propionate

دوره 8، شماره 4، فروردین 2012، صفحه 17-22
M. Sadri؛ F. Sadeghzadeh Darabi؛ S. Ahmadvand

4.

Producing Diet Strained Kefir Using Aloe vera and Dill Powders

دوره 13، شماره 2، تیر 2023، صفحه 47-60
R. Hadadi؛ S. H. Hosseini Ghaboos؛ N. Akbari

5.

ارزیابی اثر کاربرد 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 85-100
سمیه سادات مهرزاد؛ علی محمدی ثانی

6.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران

دوره 20، پاییز 1402، مهر 1402، صفحه 35-48
بهجت داودی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی؛ راضیه نیازمند؛ رمضان رضائیان

7.

بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 55-64
زهرا ملک پور؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی؛ جواد کرامت

8.

بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 17-26
نادیا شکرانه؛ مریم میزانی؛ سید ابراهیم حسینی؛ عسگر فرحناکی؛ عباس گرامی

9.

بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 107-120
علیرضا حاصلی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی؛ پیمان رجایی؛ بهروز اکبری آدرگانی

10.

بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگی‌های کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی

دوره 16، زمستان 97، دی 1397، صفحه 99-112
الناز نیک ذات؛ سارا انصاری

11.

بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز)

دوره 19، بهار 1401، اردیبهشت 1401، صفحه 37-54
انوشه لطفی؛ چنگیز اسفندیاری؛ مهدی سیدین اردبیلی

12.

بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بک‌کراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها

دوره 17، بهار 99، فروردین 1399، صفحه 41-54
هاجر قاسمی؛ هاجر عباسی؛ مهشید جهادی

13.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی

دوره 11، زمستان 92، دی 1392، صفحه 49-57
علی اکبر کشاورز هدایتی؛ مهران اعلمی؛ علی معتمد زادگان؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ سهیل امیری

14.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز

دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 85-98
مهری کریم؛ بهناز نادری؛ معصومه میرزایی؛ نجات سنجابی

15.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta)

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 19-30
آزاده حسن پور امنیه؛ حسین جوینده؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی

16.

بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 31-44
شیما یوسفی

17.

مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب رودخانه خرسان و بررسی روابط آماری بین خصوصیات یاد شده

دوره 19، شماره 3، مهر 1396، صفحه 1-15
مجید عباسپور؛ امیرحسین جاوید؛ علی ماشینچیان؛ اوین حبیبی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب