1.

Evaluation of Probiotic Yoghurt Produced by Lactobacillus paracasei ssp. tolerans

دوره 05، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 37-44
H. Korbekandi؛ D. Abedi؛ M. Maracy؛ M. Jalali؛ N. Azarman؛ S. Iravani

2.

In vivo assessment of probioticated African Yam Bean (Sphenostylis stenocarpa)-based milk analogue

دوره 3، شماره 3، آذر 2020، صفحه 1-7
Esther Abiodun Adurotoye؛ Abiodun Victor Ikujenlola؛ Hezekiah Adekanmi Adeniran

3.

The Effect of Coffee Extract on the Growth and Viability of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum in Probiotic Milk and Yoghurt

دوره 04، JFBT(Vol.4 - No.1)، فروردین 2014، صفحه 37-48
M. H. Marhamatizadeh؛ E. Ehsandoost؛ P. Gholami

4.

The Effect of Milk Supplementation on the Growth and Viability of Starter and Probiotic Bacteria in Yogurt during Refrigerated Storage

دوره 04، JFBT(Vol.4 - No.1)، فروردین 2014، صفحه 21-30
M. H. Naji؛ Z Hashemi؛ M Hoseini

5.

The effect of probiotic strain of Lactobacillus fermentum on growth of Escherichia coli O111 during yogurt storage

دوره 2، شماره 3، اسفند 2019، صفحه 16-22
Mohammad Mehdi Hassanpour؛ Anousheh Sharifan؛ Afshin Akhondzadeh basti

6.

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 109-121
بهناز کوهستانی؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور

7.

اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 35-46
بهرام جیرسرایی؛ رضوان پوراحمد؛ وجیهه فدایی نوغانی

8.

اثربخشی عصاره الکلی گل‌سرخ بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در دوغ

دوره 17، شماره 3، آذر 1399، صفحه 3275-3286
بهروز اکبری آدرگانی؛ سمیرا اسدالهی فرد؛ امیر علی انوار؛ فائزه شیرخان

9.

اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک

دوره 18، زمستان 99، دی 1399، صفحه 17-26
بابک فلاحت؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور

10.

ارزیابی اثرات پروبیوتیک های Lactobacillus Casei و Bacillus Coagulans بر رده سلول های سرطانی AGSوDU145

دوره 18، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 3695-3704
سمانه انصاری نیا؛ علی شریف زاده

11.

بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سم‌زدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC

دوره 20، تابستان 1402، تیر 1402، صفحه 91-100
مصطفی فخرآبادی؛ امیر اقبال خواجه رحیمی؛ نکیسا سهرابی حق دوست؛ سید امیرعلی انوار؛ مریم طلا

12.

تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک

دوره 16، تابستان 98، تیر 1398، صفحه 1-16
آلاله ذوقی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ سارا سهراب وندی؛ حسین عطار؛ سید ابوالحسن علوی

13.

تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل بر رشد، تغذیه و بازماندگی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) پرورشی

دوره 5، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 13-22
سید مهدی حسینی فرد؛ شایان قبادی؛ محدثه گرایلی

14.

تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط

دوره 11، تابستان 93، تیر 1393، صفحه 81-90
َشهره شیخ قاسمی؛ شهین زمردی

15.

مطالعه تجربی تغییرات ناشی از مسمومیت حاد سرب در یک دوره 48 ساعته در آبشش ماهی زبرا (Danio rerio) تغذیه شده با لاکتوباسیلوس فرمنتوم (Lactobacillus fermentum)

دوره 17، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 3033-3044
فرانک تهرانی؛ نجمه هادی زاده شیرازی؛ رضا کاظم پور



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب