1.

An Overview of Kermanshahi Oil as a Functional Food

دوره 13، شماره 2، تیر 2023، صفحه 39-45
B. Mehraban؛ Kh. Safaei؛ M. Chalabi

2.

The Effect of Milk Supplementation on the Growth and Viability of Starter and Probiotic Bacteria in Yogurt during Refrigerated Storage

دوره 04، JFBT(Vol.4 - No.1)، فروردین 2014، صفحه 21-30
M. H. Naji؛ Z Hashemi؛ M Hoseini

3.

The effect of probiotic strain of Lactobacillus fermentum on growth of Escherichia coli O111 during yogurt storage

دوره 2، شماره 3، اسفند 2019، صفحه 16-22
Mohammad Mehdi Hassanpour؛ Anousheh Sharifan؛ Afshin Akhondzadeh basti

4.

بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 15، زمستان 96، دی 1396، صفحه 87-100
سمانه باجلان؛ امیرفرخ مظاهری؛ تکتم مستقیم

5.

تولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن

دوره 12، زمستان 93، دی 1393، صفحه 59-70
سعید سخاوتی زاده؛ معصومه کریمی؛ علیرضا سوند رومی؛ وحید صادقی سروستانی

6.

مطالعه‌ی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتری‌های آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن

دوره 19، پاییز 1401، مهر 1401، صفحه 61-84
سحر ذوالقدر؛ شبنم حقیقت خواجوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب