1.

Association between dietary atherogenic index and risk of polycystic ovary syndrome: A case-control study in Tehranian women

دوره 6، شماره 3، آذر 2023
Parisa Navidgouei؛ Behnood Abbasi؛ Sedigheh Hosseini

2.

Association of fast food intake and high-grade brain tumors: Primary evidence among a subset of Iranian patients

دوره 2، شماره 1، مرداد 2019، صفحه 42-45
Fatemeh Karami؛ Marjan Ghodsi؛ Mohammad Shahmohammadi

3.

Evaluation of Fatty Acid Composition of Oil Extracted from Nine Varieties of Sunflower Seed

دوره 04، JFBT(Vol.4 - No.1)، فروردین 2014، صفحه 65-68
N. Amini؛ M. Jamali Kermanshahi؛ P. Mahasti

4.

Evaluation of Physicochemical Properties of Nettle Leaf Oil

دوره 05، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 77-86
S. Kamyab؛ A. Zamani؛ P. Mahasti؛ M. Zojaji

5.

The Effect of Different Auxiliary Collector in Flotation of Phosphate Ore

دوره 17، Fall 2020 & Winter 2021، بهمن 2021، صفحه 145-150
Melina Seyed Momen؛ Makan Etefagh؛ Amir Hassanjani Roshan؛ Hassan Koohestani

6.

The Effect of Different Solvent Systems on Some Chemical Properties of Pistachio Nut Oil Contaminated with Aflatoxin

دوره 05، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 1-13
N. Ahmadi Kamazani؛ S. A. Mortazavi؛ M. Ebrahimi Tajabadi؛ , M. Hasani؛ M. Ghotbi

7.

ترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد

دوره 12، تابستان 94، تیر 1394، صفحه 77-84
زهرا پیراوی ونک؛ شبنم پورفلاطون


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب