1.

بررسی اثرات تنش شوری ناشی از سطوح مختلف کلرید سدیم (NaCl) و کلرید پتاسیم (KCl) بر رشد و کیفیت چمن ورزشی

دوره 13، شماره 4، دی 1402، صفحه 103-111
الهام دانائی؛ امیر دوست محمدی

2.

بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس

دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 43-50
فواد بغلانی؛ مهدی رئیسی؛ لاله رومیانی

3.

بررسی عملکرد غشا الیاف توخالی نانوساختار پلی‌اترسولفون در تصفیه و تغلیظ آب پنیر

دوره 22، شماره 4، تیر 1399، صفحه 1-13
غلامرضا باکری؛ شبنم لطفی

4.

بررسی فعالیت آنزیمی کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز تحت سمیت سرب و مس در گونه خلر (Lathyrus sativus)

دوره 2، پاییز و زمستان 1389، آذر 1389، صفحه 89-103
سیده مهتاب بلادی؛ علی کاشانی؛ داوود حبیبی؛ فرزاد پاک نژاد؛ ایمان نادعلی

5.

تاثیر سطوح مختلف اسانس روغنی میخک بر هیستوپاتولوژی و کارکرد کبدی-کلیوی، پروفایل پروتئین و ایمنی‌زایی در جوجه‌های گوشتی

دوره 17، شماره 2، تیر 1399، صفحه 3227-3236
سجاد امینی؛ فروغ محمدی؛ حسین رضا شهبازی

6.

فورمولاسیون و بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی فورمولای انترال پلی مریک حاوی پروتئین کازئینات سدیم

دوره 13، تابستان 95، خرداد 1395، صفحه 5-14
هیلدا مقدم کیا؛ افشین جوادی؛ علی طریقت اسفنجانی؛ اکرم پزشکی نجف آبادی

7.

مطالعه اثرات تابش لیزر موج پیوسته در محدوده مرئی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ

دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 5-12
رزاق محمودی؛ محمد سعید حسین زاده؛ ابراهیم صفری؛ میرحسن موسوی؛ پیمان زارع؛ امید فخری؛ یاشار فرشی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب