1.

ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا

دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 13-24
الناز زینال زاده؛ مریم میزانی؛ محمد چمنی؛ عباس گرامی

2.

بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 17-26
نادیا شکرانه؛ مریم میزانی؛ سید ابراهیم حسینی؛ عسگر فرحناکی؛ عباس گرامی

3.

بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس

دوره 16، پاییز 98، مهر 1398، صفحه 33-44
زهرا ایزد خواستی؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب