تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,267,755 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,921,805 |
1. | ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا | |
دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 13-24 | ||
الناز زینال زاده؛ مریم میزانی؛ محمد چمنی؛ عباس گرامی | ||
2. | بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس | |
دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 17-26 | ||
نادیا شکرانه؛ مریم میزانی؛ سید ابراهیم حسینی؛ عسگر فرحناکی؛ عباس گرامی | ||
3. | بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس | |
دوره 16، پاییز 98، مهر 1398، صفحه 33-44 | ||
زهرا ایزد خواستی؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی | ||