تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,106 |
تعداد مقالات | 19,522 |
تعداد مشاهده مقاله | 23,119,706 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 21,370,474 |
1. | اثر ضد باکتریایی عصاره دو گونه مرجان دریایی نرم Madracis sp. و Palythoa tuberclosa از سواحل چابهار | |||
دوره 15، شماره 2، تیر 1397، صفحه 2523-2530 | ||||
علی طاهری*، نسیم ساکی ، سعیده پولادی، الهه شریفیترکسلویه، سمیرا جلالی نژاد . | ||||
2. | استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت | |||
دوره 17، زمستان 98، دی 1398، صفحه 89-98 | ||||
مرتضی روحانی؛ زهره میرجعفری؛ هاجر رضاپور؛ جواد مختاری | ||||
3. | بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل | |||
دوره 16، زمستان 97، دی 1397، صفحه 5-20 | ||||
علی اکبر غلامحسین پور؛ سید محمد باقر هاشمی؛ سیمین شکری | ||||
4. | بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی | |||
دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 55-62 | ||||
عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی | ||||
5. | بررسی اثر ضد میکروبی درمنه دشتی(Artemisia Sieberi)تحت شرایط مختلف چرایی بر سالمونلا انتریتیدیس(Salmonella Enteritidis) | |||
دوره 9، شماره 2(پیاپی 37)، شهریور 1391، صفحه 651-656 | ||||
اشکان اطمینان اقطاعی؛ بابک خیرخواه؛ رضا باقری | ||||
6. | بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال | |||
دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 39-51 | ||||
یاسمن محمد نامدار؛ شاهرخ شعبانی؛ حسین باخدا | ||||
7. | بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین | |||
دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 37-46 | ||||
لیلا کمالیروستا؛ مهرداد قوامی؛ امیرحسین الهامیراد؛ رضا عزیزینژاد | ||||
8. | بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و چیلیتکنندگی عصاره زنجبیل | |||
دوره 11، تابستان 93، تیر 1393، صفحه 29-38 | ||||
زهرا کمالی روستا؛ مریم قراچورلو؛ امیرحسین الهامی راد؛ رضا عزیزی نژاد | ||||
9. | تهیه نانوالیاف پلیمری زیست سازگار جدید حاوی عصاره گیاه دافنه ماکروناتا و بررسی فعالیت ضدمیکروبی آن | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 خرداد 1400 | ||||
محمد رضا اخگر؛ لاله صفوی نیا؛ بتول تهامی پور؛ سید علی احمدی | ||||
10. | سنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی | |||
دوره 20، زمستان 1401، دی 1401، صفحه 27-38 | ||||
حسن الجزائری؛ آسا ابراهیمی | ||||
11. | سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن | |||
دوره 19، پاییز 1401، مهر 1401، صفحه 93-99 | ||||
فاطمه عبداللهی؛ فرانک عالی؛ علی شریف زاده | ||||
12. | مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس | |||
دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 51-64 | ||||
فرزانه سادات غفوری؛ شاهرخ شعبانی؛ افشین آخوندزاده بستی | ||||
|