1.

اثر ضد باکتریایی عصاره دو گونه مرجان دریایی نرم Madracis sp. و Palythoa tuberclosa از سواحل چابهار

دوره 15، شماره 2، تیر 1397، صفحه 2523-2530
علی طاهری*، نسیم ساکی ، سعیده پولادی، الهه شریفی‌ترکسلویه، سمیرا جلالی نژاد .

2.

استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصاره‌گیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت

دوره 17، زمستان 98، دی 1398، صفحه 89-98
مرتضی روحانی؛ زهره میرجعفری؛ هاجر رضاپور؛ جواد مختاری

3.

بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل

دوره 16، زمستان 97، دی 1397، صفحه 5-20
علی اکبر غلامحسین پور؛ سید محمد باقر هاشمی؛ سیمین شکری

4.

بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 55-62
عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی

5.

بررسی اثر ضد میکروبی درمنه دشتی(Artemisia Sieberi)تحت شرایط مختلف چرایی بر سالمونلا انتریتیدیس(Salmonella Enteritidis)

دوره 9، شماره 2(پیاپی 37)، شهریور 1391، صفحه 651-656
اشکان اطمینان اقطاعی؛ بابک خیرخواه؛ رضا باقری

6.

بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 39-51
یاسمن محمد نامدار؛ شاهرخ شعبانی؛ حسین باخدا

7.

بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین

دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 37-46
لیلا کمالی‌روستا؛ مهرداد قوامی؛ امیرحسین الهامی‌راد؛ رضا عزیزی‌نژاد

8.

بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و چی‌لیت‌کنندگی عصاره زنجبیل

دوره 11، تابستان 93، تیر 1393، صفحه 29-38
زهرا کمالی روستا؛ مریم قراچورلو؛ امیرحسین الهامی راد؛ رضا عزیزی نژاد

9.

تهیه نانوالیاف پلیمری زیست سازگار جدید حاوی عصاره گیاه دافنه ماکروناتا و بررسی فعالیت ضدمیکروبی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 خرداد 1400
محمد رضا اخگر؛ لاله صفوی نیا؛ بتول تهامی پور؛ سید علی احمدی

10.

سنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی

دوره 20، زمستان 1401، دی 1401، صفحه 27-38
حسن الجزائری؛ آسا ابراهیمی

11.

سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن

دوره 19، پاییز 1401، مهر 1401، صفحه 93-99
فاطمه عبداللهی؛ فرانک عالی؛ علی شریف زاده

12.

مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس

دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 51-64
فرزانه سادات غفوری؛ شاهرخ شعبانی؛ افشین آخوندزاده بستی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب