1.

Physical Interactions between Tomato and Dried Carrot Pomace Components in a Novel Ketchup Formulation

دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 27-34
M. Khaki؛ M. Mizani؛ M. Alimi

2.

The Effects of Wild Sage Seed Gum (Salvia macrosiphon) on the Rheological Properties of Batter and Quality of Sponge Cakes

دوره 08، شماره 2، مهر 2018، صفحه 41-48
F. Salehi؛ S. Amin Ekhlas

3.

بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست

دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 47-54
عالیه هاشمی خبره؛ مسعود هنرور؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ هما بهمدی

4.

بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو

دوره 19، زمستان 1400، دی 1400، صفحه 5-14
آرش بنیسی؛ اسماعیل قنبری شندی؛ حامد باقری درویش محمد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب