تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,267,816 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,921,832 |
1. | Physical Interactions between Tomato and Dried Carrot Pomace Components in a Novel Ketchup Formulation | |
دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 27-34 | ||
M. Khaki؛ M. Mizani؛ M. Alimi | ||
2. | The Effects of Wild Sage Seed Gum (Salvia macrosiphon) on the Rheological Properties of Batter and Quality of Sponge Cakes | |
دوره 08، شماره 2، مهر 2018، صفحه 41-48 | ||
F. Salehi؛ S. Amin Ekhlas | ||
3. | بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست | |
دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 47-54 | ||
عالیه هاشمی خبره؛ مسعود هنرور؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ هما بهمدی | ||
4. | بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو | |
دوره 19، زمستان 1400، دی 1400، صفحه 5-14 | ||
آرش بنیسی؛ اسماعیل قنبری شندی؛ حامد باقری درویش محمد | ||