1.

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 109-121
بهناز کوهستانی؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور

2.

اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 35-46
بهرام جیرسرایی؛ رضوان پوراحمد؛ وجیهه فدایی نوغانی

3.

اثربخشی عصاره الکلی گل‌سرخ بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در دوغ

دوره 17، شماره 3، آذر 1399، صفحه 3275-3286
بهروز اکبری آدرگانی؛ سمیرا اسدالهی فرد؛ امیر علی انوار؛ فائزه شیرخان

4.

اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک

دوره 18، زمستان 99، دی 1399، صفحه 17-26
بابک فلاحت؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور

5.

اثر سطوح مختلف پروبیوتیک پروتکسین بر شاخص‌های رشد و بازماندگی بچه ماهیان کپور علفخوار (Ctenopharingodon idella)

دوره 7، شماره 2، مرداد 1395، صفحه 39-46
ندا فتحی؛ فائقه نوری

6.

اثر محافظتی پیش تیمار پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بر بافت آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1402
روح ا.. شیخ ویسی؛ علی اکبر هدایتی؛ طاهره باقری؛ علی جافر نوده؛ هما حسینی؛ مریم یاور

7.

ارزیابی اثرات پروبیوتیک های Lactobacillus Casei و Bacillus Coagulans بر رده سلول های سرطانی AGSوDU145

دوره 18، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 3695-3704
سمانه انصاری نیا؛ علی شریف زاده

8.

ارزیابی اثر پروبیوتیک ها در پیشگیری از مسمومیت های باکتریایی غذایی در سگ

دوره 8، شماره 1(پیاپی 32)، خرداد 1390، صفحه 403-414
سام ترکان؛ داریوش شیرانی؛ ابراهیم رحیمی؛ کیوان قمی

9.

بررسی اثر سویه پروبیوتیک لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین بر کاهش تعداد عوامل میکروبی بیماری‌زا

دوره 18، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 3467-3476
فهیمه فیروز بخت؛ ,ودود رضویلر؛ سید امیرعلی انوار

10.

بررسی اثر ضد دیابتی آب هویج زرد ایرانی پروبیوتیکه شده توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس

دوره 8، شماره 1(پیاپی 32)، خرداد 1390، صفحه 395-402
بهین امیدی؛ محمدرضا فاضلی؛ محمدعلی آموزگار؛ پژمان مرتضوی

11.

بررسی تاثیر تیمار لاکتوکوکوس لاکتیس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر بیان ژنهای مولد آمین‌های بیوژن در سویه‌های استافیلوکوکوس جدا شده از شیر

دوره 18، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 3445-3454
محمد علی مسیان مقدم؛ سید امیر علی انوار؛ کیومرث امینی؛ محمد رضا خانی

12.

بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سم‌زدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC

دوره 20، تابستان 1402، تیر 1402، صفحه 91-100
مصطفی فخرآبادی؛ امیر اقبال خواجه رحیمی؛ نکیسا سهرابی حق دوست؛ سید امیرعلی انوار؛ مریم طلا

13.

تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک

دوره 16، تابستان 98، تیر 1398، صفحه 1-16
آلاله ذوقی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ سارا سهراب وندی؛ حسین عطار؛ سید ابوالحسن علوی

14.

تاثیرترکیب پروبیوتیک، آنزیم لاکتاز و آنتی‌بادی‌های اختصاصی بر سیستم ایمنی هومورال و هیستومورفولوژی ارگان‌های لنفاوی در جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 2449-2458
حبیب مولاخواه، افشین ذاکری* .

15.

تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل بر رشد، تغذیه و بازماندگی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) پرورشی

دوره 5، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 13-22
سید مهدی حسینی فرد؛ شایان قبادی؛ محدثه گرایلی

16.

تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط

دوره 11، تابستان 93، تیر 1393، صفحه 81-90
َشهره شیخ قاسمی؛ شهین زمردی

17.

تشخیص باسیلوس کواگولانس در محصولات پروبیوتیک به روش مولکولی PCR

دوره 16، زمستان 97، دی 1397، صفحه 113-120
فریما معتضدی؛ هوشنگ نیکوپور؛ محمد حسن شاه حسینی

18.

تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت

دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 73-80
نیما محمدی؛ مریم فهیم دانش؛ حامد اهری؛ محمد علی خسروی زنجانی

19.

تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتری‌های لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه

دوره 17، بهار 99، فروردین 1399، صفحه 31-40
مهنام قائم پناه؛ مهناز هاشمی روان؛ انوشه شریفان

20.

جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 53-62
پروین افشار؛ کیومرث امینی؛ حمیدرضا مهاجرانی؛ ساسان ساکی

21.

غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR)

دوره 14، تابستان 96، تیر 1396، صفحه 37-48
محمد جواد اکرمی؛ فرهاد نظریان قیروزآبادی؛ احمد اسماعیلی؛ مهدی باقری ششده

22.

مقایسه اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و رزماری بر باکتری باسیلوس کواگولانس در سس کچاپ پروبیوتیک

دوره 16، شماره2، شهریور 1398، صفحه 2799-2806
مینا آذری‌جوقان؛ انوشه شریفان؛ حامد اهری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب