1.

اثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ

دوره 16، پاییز 98، مهر 1398، صفحه 91-100
فاطمه کریم نژاد؛ ودود رضویلر؛ سیدامیرعلی انوار؛ سهیل اسکندری

2.

بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ

دوره 11، پاییز 93، مهر 1393، صفحه 45-56
قاسم یوسفی؛ سعید صادقی؛ زهره کرمی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوکی

3.

بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم

دوره 18، پاییز 1400، مهر 1400، صفحه 135-149
مینا داراب؛ شهلا شهریاری؛ حمید مظفری

4.

تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب

دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 81-95
بهرام پاشازاده؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ حسن حاج نجاری؛ فروغ شواخی؛ غلامحسن اسدی

5.

تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال

دوره 15، پاییز 97، مهر 1397، صفحه 101-112
فریبرز قجقی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ عالیه تکه

6.

تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی

دوره 16، شماره3، آذر 1398، صفحه 2859-2876
لیلا خوشبوی لاهیجانی؛ حامد اهری؛ انوشه شریفان

7.

عوامل مؤثر بر شکل‌گیری حس مکان ماندگار در اذهان عمومی

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 63-74
وریا اساسی؛ ایرج اعتصام؛ آزاده شاهچراغی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب