تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,279,488 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,932,302 |
1. | اثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ | |
دوره 16، پاییز 98، مهر 1398، صفحه 91-100 | ||
فاطمه کریم نژاد؛ ودود رضویلر؛ سیدامیرعلی انوار؛ سهیل اسکندری | ||
2. | بررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ | |
دوره 11، پاییز 93، مهر 1393، صفحه 45-56 | ||
قاسم یوسفی؛ سعید صادقی؛ زهره کرمی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوکی | ||
3. | بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم | |
دوره 18، پاییز 1400، مهر 1400، صفحه 135-149 | ||
مینا داراب؛ شهلا شهریاری؛ حمید مظفری | ||
4. | تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب | |
دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 81-95 | ||
بهرام پاشازاده؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ حسن حاج نجاری؛ فروغ شواخی؛ غلامحسن اسدی | ||
5. | تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال | |
دوره 15، پاییز 97، مهر 1397، صفحه 101-112 | ||
فریبرز قجقی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ عالیه تکه | ||
6. | تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی | |
دوره 16، شماره3، آذر 1398، صفحه 2859-2876 | ||
لیلا خوشبوی لاهیجانی؛ حامد اهری؛ انوشه شریفان | ||
7. | عوامل مؤثر بر شکلگیری حس مکان ماندگار در اذهان عمومی | |
دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 63-74 | ||
وریا اساسی؛ ایرج اعتصام؛ آزاده شاهچراغی | ||