1.

The Effects of a Gum-Based Edible Coating on Apple Slices Characteristics During Infrared Heating

دوره 12، شماره 4، دی 2022، صفحه 1-10
F. Salehi؛ M. Satorabi

2.

استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی

دوره 20، پاییز 1402، مهر 1402، صفحه 15-34
مرضیه رضائی؛ ناصر صداقت

3.

بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 53-66
شیوا دلیری؛ بیژن خورشیدپور؛ رضوان پوراحمد

4.

بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 23-32
بهجت تاج الدین؛ کلثوم جهان میهن

5.

تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب

دوره 11، بهار 93، فروردین 1393، صفحه 81-95
بهرام پاشازاده؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ حسن حاج نجاری؛ فروغ شواخی؛ غلامحسن اسدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب