1.

باززنده‌سازی و ارتقای کیفی لبه شهری مادی‌ها در اصفهان با بهره‌گیری از نورپردازی (مطالعه موردی: مادی فرشادی)

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 153-167
فرشته احمدی؛ حسنعلی لقایی؛ نیلوفر یزدخواستی

2.

بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل‌ فازی عصبی

دوره 19، پاییز 1401، مهر 1401، صفحه 5-16
محسن فریدونی؛ حسین حاجی آقاعلیزاده

3.

بررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن

دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 99-107
علی رضوانی اقدم؛ سید محمد حسین آل عمرانی نژاد؛ جواد خزایی

4.

بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 23-32
بهجت تاج الدین؛ کلثوم جهان میهن

5.

تأثیر معماری بر درمان کودکان با اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی

دوره 9، شماره 24، اسفند 1394، صفحه 23-35
فاطمه قاسم پور؛ حامد مظاهریان

6.

تحقیقی در مورد عملکرد چند رنگ مختلف در آگهی اینترنتی و رنگ پس زمینه صفحات وب در شرایط معین

دوره 1، شماره 1، آذر 1385، صفحه 61-81
حسین وظیفه دوست؛ مهرزاد کاری

7.

تحقیقی در مورد عملکرد چند رنگ مختلف در آگهی اینترنتی و رنگ پس زمینه صفحات وب در شرایط معین

دوره 18، شماره 3 (پیاپی 70)، مهر 1385، صفحه 53-65
حسین وظیفه دوست؛ مهرزاد کاری

8.

سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برش‌های پیاز در طی فرآیند سرخ کردن

دوره 16، پاییز 98، مهر 1398، صفحه 71-80
فخرالدین صالحی

9.

کاربرد و کارایی پسماند‌های کشاورزی در حذف فلزات سنگین و رنگ از آب و پساب : مطالعات جذب بهینه

دوره 12، شماره 4 (31-پیاپی 42)، اسفند 1393، صفحه 23-38
محمدصادق نیکنام؛ افسانه شهبازی؛ جواد فرجلو

10.

مدل‌سازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روش‌های حرارتی مختلف

دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 87-98
آزاده قربانی حسن سرایی؛ سید احمد شهیدی؛ محبت محبی؛ روژین معاذیان

11.

مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 65-76
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب اله میرزایی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب