1.

Effect of chitosan coating contain Ajwain essential oil on the shelf-life of chicken breast meat during refrigerated condition

دوره 3، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 20-24
Nima Babolanimogadam؛ Ali Khanjari؛ Afshin Akhondzadeh basti؛ Seyed Hasan Sajjadi Alhashem؛ Reza Teimourifard؛ Faramarz Amiri

2.

اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ

دوره 17، پاییز 99، مهر 1399، صفحه 85-92
پریسا بهلولی؛ رضا جلالی راد؛ داود درانیان

3.

اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157

دوره 11، تابستان 93، تیر 1393، صفحه 21-28
حکیمه اسماعیل زاده؛ پروانه سنگ پور؛ رامین خاکسار؛ فرزانه شهراز

4.

ارزیابی بقاء و خاصیت آنتی‌اکسیدانی زایگوساکارومایسس بیسپوریس (Zygosaccharomyces bisporus KEK 11) و پیکیا اوکسیدنتالیس(Pichia occidentalis KEK 10) جدا شده از کامبوجا

دوره 19، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 3763-3772
سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ مرتضی خمیری؛ سید محمد هادی رضوی نیکو؛ علی مویدی؛ عبدالله اردبیلی؛ محمد قربانی؛ اسماعیل محمودی

5.

ارزیابی مقایسه‌‌ای فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان شوید (Anethum graveolen L.) و آویشن باغی(Thymus vulgaris) بر باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم (ATCC=14028)

دوره 19، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 3809-3820
نازیلا اسلامی؛ یونس انزابی؛ میرعلیرضا نورآذر

6.

بررسی خواص احیاکنندگی و ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه اکالیپتوس علیه باکتری‌های عفونی جدا شده از منابع بالینی و دامی

دوره 13، شماره 4(پیاپی 55)، بهمن 1395، صفحه 2063-2070
سامان مهدوی، صبا حاج‌عظیمیان، علیرضا عیسی‌زاده، مرضیه باباش‌پور، رامین شیشه‌گر .

7.

تهیه نانوالیاف پلیمری زیست سازگار جدید حاوی عصاره گیاه دافنه ماکروناتا و بررسی فعالیت ضدمیکروبی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 خرداد 1400
محمد رضا اخگر؛ لاله صفوی نیا؛ بتول تهامی پور؛ سید علی احمدی

8.

مطالعه‌ی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتری‌های آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن

دوره 19، پاییز 1401، مهر 1401، صفحه 61-84
سحر ذوالقدر؛ شبنم حقیقت خواجوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب