1.

Investigation of the viability of probiotic bacteria, sensory characteristics and proteolysis in probiotic soy cheese during storage

دوره 13، Fall 2023، دی 2023، صفحه 1-10
S. Mashayekh؛ R. Pourahmad؛ B. Akbari-Adergani؛ M. R. Eshaghi

2.

Optimization of Fortified Dough Composition for Spaghetti Production using Strong Wheat Flour

دوره 07، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 31-40
F. Ardestani؛ S. E. Hosseini

3.

Producing Diet Strained Kefir Using Aloe vera and Dill Powders

دوره 13، شماره 2، تیر 2023، صفحه 47-60
R. Hadadi؛ S. H. Hosseini Ghaboos؛ N. Akbari

4.

اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج

دوره 18، بهار 1400، فروردین 1400، صفحه 35-46
منا ارونقی؛ افشین جوادی

5.

اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی سینه مرغ جوجه‌کبابی طی نگهداری در یخچال

دوره 16، بهار 98، فروردین 1398، صفحه 89-104
فریبا محمدی؛ محمدرضا خانی

6.

بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 17-26
نادیا شکرانه؛ مریم میزانی؛ سید ابراهیم حسینی؛ عسگر فرحناکی؛ عباس گرامی

7.

بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپ‌فروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

دوره 17، بهار 99، فروردین 1399، صفحه 69-80
محمد اسماعیل نصرآبادی؛ حماد نوری توپکانلو؛ الهام آزادفر؛ زهره قاضی

8.

تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب

دوره 19، زمستان 1400، دی 1400، صفحه 29-44
مرضیه جرنگی؛ فرزانه عبدالملکی؛ بابک غیاثی طرزی

9.

تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک

دوره 12، تابستان 94، تیر 1394، صفحه 49-58
ثمر منصوری پور؛ مریم میزانی؛ سوسن رسولی؛ عباس گواهی؛ انوشه شریفان

10.

تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط

دوره 11، تابستان 93، تیر 1393، صفحه 81-90
َشهره شیخ قاسمی؛ شهین زمردی

11.

شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن

دوره 17، زمستان 98، دی 1398، صفحه 25-38
مهدی محمدی؛ غلامحسین محبی؛ مه گل بلوریان؛ علیرضا برمک؛ الهام احساندوست



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب