1.

بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و چی‌لیت‌کنندگی عصاره زنجبیل

دوره 11، تابستان 93، تیر 1393، صفحه 29-38
زهرا کمالی روستا؛ مریم قراچورلو؛ امیرحسین الهامی راد؛ رضا عزیزی نژاد

2.

سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن

دوره 19، پاییز 1401، مهر 1401، صفحه 93-99
فاطمه عبداللهی؛ فرانک عالی؛ علی شریف زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب