1.

Evaluation and Analysis of the Ultrasound-Assisted Extracted Tomato Seed Oil

دوره 04، JFBT(Vol.4 - No.2)، مهر 2014، صفحه 57-66
N. Ahmadi Kamazani؛ H. Tavakolipour؛ M. Hasani؛ M. Amiri

2.

Qualitative and Quantitative Evaluation of Tocopherols and Phytosterols in Soybean Oil Distillate

دوره 09، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 85-89
H. Alighaleh babakhani؛ M. Ghavami؛ M. Gharachorloo

3.

Tocopherols as a Quick Mean to Identify the Origin of Vegetable Oils

دوره 11، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 55-58
Z. Touhidyan؛ A. Ghavami

4.

تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره

دوره 18، پاییز 1400، مهر 1400، صفحه 115-125
مهسا نیکخواه؛ ژاله خوشخو؛ سیدابراهیم حسینی؛ پیمان مهستی؛ افشین آخوندزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب